flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд завоював бронзовий Кубок Феміди

11 грудня 2014, 12:54

У понеділок, 08 грудня, футбольна команда Одеського окружного адміністративного суду завершила свої виступи у цьогорічному чемпіонаті. Оскільки команда Малиновського районного суду міста Одеси не вийшла на поле, ми отримали технічну перемогу та за підсумками всіх ігор завоювали Кубок Феміди, щоправда бронзовий.

Найвідповідальніший матч чемпіонату з міні-футболу серед судових установ міста Одеси з розіграшу Кубку Феміди 2014 року відбувся у п’ятницю, 05 грудня. І хоч ця гра була не останньою, саме від її результату залежало, хто і яке місце займе на пєдесталі переможців.

Наші футболісти вийшли на поле дуже рішучими, а додатковою мотивацією була шалена підтримка на трибунах працівників рідного суду. Приємно відзначити, що колеги з Одеського апеляційного адміністративного суду також прийшли повболівати за окружний суд. Одразу після стартового свистка Сергій Терещук спробував пробити у ствір воріт суперника.

Проте захисники поплатились за необачно залишений власний штрафний майданчик, чим вдало скористався гравець суворовського суду, забивши перший мяч. Після розіграшу кутового противник відзначився вдруге. Наступний розіграш стандарту знову закінчився у наших воротах.

Та це не зламало бойового духу гравців адміністративного суду. Вони відчайдушно ринули в атаку. Терещук підправив у ворота точний простріл Філімоненка, відкривши лік нашим забитим мячам. І знову за залишені без оборони ворота суворовці покарали нас голом. Ігор Римар не забарився з відповіддю і скоротив відрив (4-2). Швидкісний прорив суперника зупинив «фол останньої надії» Олега Стеценка. За це порушення арбітр «нагородив» нашого капітана червоною карткою та призначив штрафний, який вдало виконали суперники.

По перерві Сергій Терещук оформив дубль. Швидко розіграна нашими найкращими бомбардирами комбінація, завершилась ефектним голом Філімоненка. Небезпечний фол поблизу наших воріт перетворився у забитий мяч, а черговий прохід противника знову сколихнув рахунок (7-4).

На це Терещук відповів красивим ударом, технічно закинувши мяч за комір голкіперові районного суду. Вадим Андрухів вміло обіграв противника і не дуже прицільно пробив у напрямку воріт, за це колега з суворовського суду «віддячив» автоголом.

Результат цієї драматичної зустрічі – 7-6 – мінімальна перевага Суворовського районного суду міста Одеси.

Дякуємо гравцям обох команд за красиву та самовіддану гру!