flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершився «Кубок Феміди - 2014» з міні-футболу

12 грудня 2014, 18:15

Вчора на стадіоні СКА в Одесі відбулось урочисте нагородження переможців та призерів благодійного щорічного турніру з міні-футболу  -  «Кубок Феміди – 2014». Дані змагання проводяться серед команд судових установ міста Одеси та приурочені до «Дня працівників суду», який в Україні відзначається 15 грудня.

Метою турніру є пропаганда активного способу життя та підвищення ролі фізичної культури й спорту. Окрім того подібні заходи неабияк сприяють укріпленню патріотичного духу, спрямовані на утвердження ідеї соборності та єдності України. Цього року організатори вирішили за допомогою чемпіонату зібрати благодійні внески серед учасників та вболівальників для потреб Збройних сил України, задіяних в зоні проведення антитерористичної операції.

За зібрані кошти було придбано бінокулярний мікроскоп та необхідні препарати для 411-го військового клінічного госпіталю міста Одеси.

Тріумфаторами цьогорічного чемпіонату стала команда Суворовського районного суду міста Одеси, яка потіснила з першого місця команду Одеського апеляційного адміністративного суду. Вже традиційно команді Одеського окружного адміністративного суду дісталася бронза.

 

Фінальна  турнірна таблиця виглядає так:

4-те місце: Київський районний суд міста Одеси,

5-те місце: Апеляційний суд Одеської області,

6-те місце: Обєднана команда господарських судів Одеської області,

7-ме місце: Обєднана команда Приморського районного суду міста Одеси та Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області,

8-ме місце: Малиновський районний суд міста Одеси.

Щиро дякуємо гравцям команди Одеського окружного адміністративного суду – капітану Олегу Стеценку, Вадиму Андрухіву, Олегу Білостоцькому, Ігорю Римарю, найкращому гравцю команди Артему Філімоненку, Сергію Терещуку, Віталію Щербану, Олегу Гуньку, Олександру Рачкову, Дмитру Мальцеву та Вадиму Швецю за самовіддану, красиву гру  та ті неймовірні емоції, які ви подарували всім уболівальникам!