flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Одеського окружного адміністративного суду взяли участь у благодійному велозаїзді на підтримку ЗСУ

23 вересня 2024, 11:30
Працівники Одеського окружного адміністративного суду взяли участь у благодійному велозаїзді на підтримку Збройних Сил України
Одеський окружний адміністративний суд уже втретє взяв участь у благодійному велозаїзді, що зібрав адвокатів, прокурорів, суддів та юристів для підтримки Збройних Сил України.
Захід був організований Рада адвокатів Одеської області спільно з Адвокатський волонтерський центр при Раді адвокатів Одеської області та став свідченням солідарності юридичної спільноти. Велозаїзд об’єднав людей, які, незалежно від своїх професійних обов’язків, зібралися задля благородної мети – збору коштів на потреби наших захисників.
Працівники суду Власюк Денис, Сініцин Анатолій та Рєутова Анастасія з ентузіазмом і відповідальністю взяли участь у заході, підкреслюючи важливість підтримки військових. Кожен кілометр велозаїзду, незважаючи на втому, став кроком до допомоги тим, хто щодня ризикує своїм життям заради нашої незалежності.
 
Зібрані внески підуть на формування медичних тактичних аптечок, а також закупівлю турнікетів та термопадів для військових.
Ми дякуємо організаторам, учасникам, вболівальникам та тим, хто здійснив донати!
За результатами велозаїзду наші працівники досягли високих результатів: Власюк Денис здобув друге місце в номінації «Керування гірським велосипедом», а Сініцин Анатолій – третє місце!👏🫶
Разом ми можемо зробити більше для нашої спільної перемоги!