flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Благодійна гра “Що? Де? Коли?” до Дня юриста України

09 жовтня 2024, 13:25
Вже за традицією, до святкування Дня юриста України, представники Одеського окружного адміністративного суду з радістю приєдналися до благодійної гри "Що? Де? Коли?" Це чудова ініціатива, що об’єднує правову спільноту та спрямовує її зусилля на підтримку наших героїчних воїнів. Благодійна гра “Що? Де? Коли?” до Дня юриста України не лише підкреслює професіоналізм і командний дух представників правової сфери, але й демонструє їхню глибоку відданість справі підтримки ЗСУ.
Команда "До зустрічі в суді" продемонструвала відмінні знання та спритність, посівши 1 місце у турнірній таблиці. Для нас участь у благодійних заходах – це не просто розвага чи святкування, а значний внесок у загальну справу наближення Перемоги. А перемога нашої команди є символом того, що спільними зусиллями, як на правовому, так і на волонтерському фронті, ми можемо зробити значний внесок у захист нашої країни.
Всі зібрані кошти від учасників Гри передані волонтерській організації Адвокатський волонтерський центр при Раді адвокатів Одеської області та будуть використані для закупівлі тактичних медичних аптечок та термохімічних грілок. Кожна аптечка – це врятоване життя, а кожна підтримка наших захисників – це крок до світлого майбутнього України.
Щиро дякуємо Рада адвокатів Одеської області, Alexandr Mukonin, Катерина Кармазіна, Александр Андросов та всім учасникам за цікаво та корисно проведений час.