flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд залишив без розгляду позов Національного університету «Одеська юридична академія»

20 травня 2015, 12:09

20 травня 2015 року Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи за позовом Національного університету «Одеська юридична академія» до Державної податкової інспекції у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області.

Позивач у судове засідання не прибув, хоч був сповіщений про час та місце розгляду справи. Клопотань про розгляд справи за його відсутності  або про зупинення розгляду справи з поважних причин до суду також не надійшло. Це вже друга поспіль неявка представника Юридичної академії до суду.

Таким чином, відповідно до норм закону (ч.3 ст.128, п.4 ч.1 ст.155 КАС України), єдиним процесуальним рішенням, яке може ухвалити суд за даних обставин є винесення ухвали про залишення адміністративного позову без розгляду.  

Суд ухвалив - залишити без розгляду адміністративний позов Національного університету “Одеська юридична академія” до ДПІ у Приморському районі м.Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області про визнання протиправним та скасування наказу ДПІ у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області №169 від 20.02.2015 року.