flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ООАС беруть участь у семінарі підвищення кваліфікації

28 вересня 2015, 14:40

Наразі судді Одеського окружного адміністративного суду (ООАС) беруть участь у семінарі підвищення кваліфікації, тема якого – «Застосування виборчого законодавства на місцевих виборах». Захід проводиться у рамках проекту «Сприяння єдності судової практики адміністративних судів України», організованого Координатором проектів ОБСЄ в Україні спільно з Вищим адміністративним судом України та за підтримки проекту USAID.

Семінар відкрили заступник Голови Вищого адміністративного суду України Михайло Смокович та національний менеджер проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні Наталія Ступницька.

Учасники заходу вже заслухали доповіді Сергія Кальченка, експерта з питань виборчого права Координатора проектів ОБСЄ в Україні, щодо аспектів організації місцевих виборів, роботи виборчих комісій, висування та реєстрації кандидатів. У порядку денному – доповіді про інформаційне забезпечення та передвиборну агітацію на місцевих виборах, голосування, підрахунок голосів виборців, визнання голосування недійсним, розгляд виборчих справ та інші, з якими виступатимуть Сергій Кальченко та Михайло Смокович.

За результатами проходження підготовки суддям буде вручено Сертифікати Національної школи суддів України.