flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався новий етап програми з питань судового адміністрування

29 вересня 2015, 14:16

29 вересня у Києві стартував новий етап навчальної програми з питань судового адміністрування «Думати по-новому: майбутнє судової влади України створюють голови судів». Учасники візьмуть участь в інноваційному пілотному навчальному курсі, що триватиме протягом трьох днів. На заході присутній Голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук.

 


Навчання проводитимуть кращі іноземні тренери, серед яких Директор програми та професор Університету штату Мічиган д. Морін Е. Конер та Голова Федерального окружного суду США Росанна Пітерсон, що прямо зараз доповідають про роль голів судів. Далі учасники дізнаються про те, як виконувати плани із керівництва судами, а допоможе їм у цьому Террі Каррі, проректор та віце-президент з кадрових питань викладацького складу Університету штату Мічиган.

Завтра Франк Марокко, Голова Вищого Суду провінції Онтаріо (Канада), розповість про управління персоналом, зокрема про те, як стимулювати працівників до ефективної роботита та як управляти кадровим резервом.

Третій день планується присвятити темі лідерства. З доповідями виступатимуть Андреа Армстрог, генеральний директор Turnaroung Trchnology LLС, та Девід Ньюфер, Голова Федерального суду США округу Юта. Д. Морін Е. Конер розповість про впровадження в життя однієї ідеї.

По завершенню курсу усі учасники отримають сертифікати.

Організатором Програми виступила ДСА України у співпраці з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя», Національною школою суддів України, Університетом Штату Мічиган та Проектом Канадської агенції з міжнародного розвитку, Національного суддівського інституту та Офісу уповноваженого з федеральних судових справ Канади "Освіта суддів – для економічного розвитку".