flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ООАС виступають на тренінгу у Києві

02 жовтня 2015, 13:27

Прямо зараз судді Одеського окружного адміністративного суду (ООАС) – Бойко Оксана Ярославівна та Катаєва Елла Валеріївна – беруть участь у тренінгу на тему «Розгляд земельних спорів в адміністративних судах». Захід проводиться у рамках проекту «Освіта суддів – для економічного розвитку» і є апробацією навчального курсу, розробленого спеціально для суддів, уперше призначених на посаду. У число його розробників входить і Катаєва Елла Валеріївна, яка разом з іншими суддями викладатиме на тренінгу. Організатор курсу – Національна школа суддів України у співпраці з Національним суддівським інститутом Канади.

Програмою заходу передбачено проведення п’яти модулів, кожен з яких присвячено окремій темі. Так, на сьогодні заплановано два останніх модулі – про вирішення спорів у сфері охорони земель та про оподаткування й оцінку земель. Суддя Катаєва Елла Валеріївна є модератором другого модулю, що щойно розпочався, і наразі виступає з власною доповіддю.

Далі суддів чекатиме практична частина модулю, після якої відбудеться пленарне обговорення доповідей малих груп та модерована дискусія.

Зазначимо, що учора інша суддя ООАС – Бойко Оксана Ярославівна – виступала модератором одного з модулів та прочитала лекцію на тему «Особливості розгляду спорів,  які виникають у сфері землеустрою».

По закінченню тренінгу учасникам будуть вручені сертифікати.