flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції

02 жовтня 2015, 16:50

2 жовтня Голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції з нагоди десятиріччя започаткування процесуальної діяльності адміністративних судів України. Тема конференції – «Захист прав людини в адміністративному судочинстві: сучасний стан і перспективи розвитку в Україні».

Під час конференції обговорювались питання допустимої критики судової влади, розголошення інформації з обмеженим доступом, що є у розпорядженні державних органів, та інші актуальні питання.

Серед учасників конференції – судді, науковці, представники суддівського самоврядування, міжнародні експерти та інші спеціалісти з питань адміністративного права  і процесу.

Організатор заходу – Вищий адміністративний суд України за підтримки Координатора проектів Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні (проект "Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя"), Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" та Німецького фонду міжнародного правового співробітництва.