flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГЛЯД результатів розгляду 04 жовтня 2015 року Одеським окружним адміністративним судом справ, пов’язаних із виборчим процесом

05 жовтня 2015, 09:34

Судом відмовлено у задоволенні позову кандидата на посаду Одеського міського голови Чорба Олега В’ячеславовича до Одеської міської організації Української морської партії Сергія Ківалова, третя особа без самостійних вимог кандидат у депутати від Одеської міської організації Української морської партії Сергія Ківалова – Корнієнко Володимир Олександрович, про визнання дії з проведення передвиборчої агітації неправомірними, зобов’язання утриматись від вчинення дій, що порушують виборче законодавство.

Із рішенням по вказаній справі можливо буде ознайомитись в ЄДРСР http://reyestr.court.gov.ua/ вказавши номер справи № 815/5952/15.

У справі за позовом Кілійської районної організації Політичної партії «КОНКРЕТНИХ СПРАВ» до Кілійської районної виборчої комісії Одеської області, судом винесено рішення, яким визнано протиправною та скасовано постанову Кілійської районної виборчої комісії Одеської області від 01.10.2015 року №22 «Про відмову в реєстрації кандидата на посаду кандидата у депутати Лиманського Ігоря Васильовича». А також – зобов’язано Кілійську районну виборчу комісію Одеської області зареєструвати Лиманського Ігоря Васильовича, висунутого Кілійською районної організацією Політичної партії «КОНКРЕТНИХ СПРАВ» кандидатом у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів Кілійської районної ради Одеської області.

Із рішенням по вказаній справі можливо буде ознайомитись в ЄДРСР http://reyestr.court.gov.ua/ вказавши номер справи №815/5949/15.

Судом також відмовлено у задоволенні позову кандидата на посаду Одеського міського голови Чорби Олега В’ячеславовича до Кандидата на посаду Одеського міського голови Ківалова Сергія Васильовича, Одеської міської виборчої комісії Одеської області про визнання дій Ківалова С. В. з проведення передвиборної агітації з порушенням строків, без зазначення обов’язкових реквізитів друкованого агітаційного матеріалу з використанням для передвиборної агітації коштів з інших джерел ніж власного виборчого фонду, без укладання належної угоди – неправомірними, такими, що порушують виборче законодавство, та зобов’язання Одеську міську виборчу комісію скасувати реєстрацію кандидата на посаду Одеського міського голови Ківалова С.В.

Із рішенням по вказаній справі можливо буде ознайомитись в ЄДРСР http://reyestr.court.gov.ua/ вказавши номер справи № 815/5953/15.

Судом частково задоволено позовні вимоги Одеської обласної організації Партії «Відродження» до Одеської обласної виборчої комісії – визнано протиправними і скасовано постанови Одеської обласної виборчої комісії від 29 вересня 2015 року № 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 та зобов`язано Одеську обласну виборчу комісію повторно розглянути заяву про реєстрацію кандидатів у депутати у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Одеської обласної ради на місцевих виборах, включених до виборчого списку кандидатів у депутати Одеської обласної організації партії «Відродження».

Із рішенням по вказаній справі можливо буде ознайомитись в ЄДРСР http://reyestr.court.gov.ua/ вказавши номер справи № 815/5951/15.