flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво суду бере участь у круглому столі «Ефективність адміністративного судочинства в часі»

09 жовтня 2015, 13:30

Наразі голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук, керівник апарату суду Ольга Пасічник та суддя Любов Токмілова беруть участь у круглому столі, що проходить у Вінниці, в Будинку адміністративних судів. Захід проводиться з нагоди п’ятої річниці діяльності Вінницького апеляційного адміністративного суду і присвячений питанню ефективності адміністративного судочинства в часі.

  

Круглий стіл складатиметься з трьох частин – сесій. Прямо зараз учасники заслуховують доповіді другої сесії, тема якої – роль інновацій в роботі суду. Серед доповідачів – суддя Конституційного суду України Володимир Кампо, експерт проекту «Відкритий суд» Софія Вовк та працівники апарату ВААС. Вони розповідатимуть про удосконалення організації роботи суду, плюси та мінуси запровадження нововведень, європейські стандарти у реформуванні адміністративного судочинства та інші питання.  

Третя сесія буде присвячена комунікації як способу забезпечення прозорості та відкритості суду. Доповідатимуть прес-секретар, психолог ВААС та інші працівники.

Он-лайн трансляцію заходу можна подивитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=sSo3pufotwM&feature=youtu.be.