flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд ділиться досвідом

20 жовтня 2015, 14:03

З 20 жовтня у Дніпропетровську проходитимуть навчальні семінари, присвячені досудовому врегулюванню спорів. Судді та адвокати східних і центральних регіонів протягом кількох днів навчатимуться проведенню примирювальних процедур – у канадських та українських експертів. Голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук та заступник голови Елла Катаєва поділяться своїм досвідом досудового урегулювання вже сьогодні.


Навчання проводяться у межах компоненту Проекту «Суддівська освіта – для економічного розвитку», мета якого – поширити інформацію щодо практичного застосування процедури досудового врегулювання спорів. Протягом чотирьох днів учасники не просто слухатимуть лекції, а виконуватимуть практичні завдання. Так, програмою передбачено виконання інтерактивних вправ, інсценізації слухань та обговорення засвоєного матеріалу.

Серед канадських експертів – судді Дональд Брик та Тадеуш Зажечни, що працюють у судах Королівської Лави провінцій Манітоба та Саскачеван, адвокат Тоні Маркс, Myers Weinberg LLP, та адвокат Алан Макінтайр, McKercher LLP Barristers & Solicitors, запрошені Офісом уповноваженого з питань федеральних суддів Канади.