flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ООАС навчали трудовій дисципліні

15 січня 2016, 16:40

Сьогодні в Одеському окружному адміністративному суді розпочато нове навчальне півріччя. Протягом шести місяців працівники апарату відвідуватимуть лекції й тренінги, щоб вивчитись особистісним і професійним навичкам. Так, щойно закінчилась лекція, присвячена трудовій дисципліні, преамбулою до якої стало підсумовування успіхів й упущень 2015 року.


Начальник відділу кадрів Алла Кисилівська узагальнила випадки недотримання службовцями трудової дисципліни і повідомила про нові правила контролю за поведінкою працівників, прийняті в установі. На її думку, ці правила допоможуть суду підтримувати заданий високий рівень обслуговування і поступово його підвищать.

Висновки щодо поведінки працівників доповнила Олена Полупан, головний спеціаліст відділу кадрів. Вона також нагадала окремі положення внутрішнього трудового розпорядку та інших документів, що регулюють поведінку державних службовців.

Згідно з програмою, навчання проводитимуться щоп’ятниці, й окрім заходів для усіх працівників апарату, будуть спеціалізовані: окремо для секретарів, помічників та працівників відділів.