flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив у задоволенні позову Сергія Діброва

08 лютого 2016, 15:04

Сьогодні Одеський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Сергія Діброва, у якому він просив зобов’язати Міністерство охорони здоров’я України, Управління охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації утриматися від проведення «третього раунду додаткової вакцинації проти поліомієліту», а також будь-яких інших профілактичних щеплень за епідемічними показаннями без наявності підстав, передбачених законодавством України. Наразі проголошено тільки резолютивну частину рішення, ознайомитися з обґрунтуванням якого можна буде за посиланням, зазначивши «815/126/16» у полі «номер справи».

Завтра в окружном админсуде Одессе области (6 ст.Б.Ф.) продолжится рассмотрение моего иска к Минздраву и облздраву по по...

Опубликовано Сергеем Дибровым 7 февраля 2016 г.

Крім того, як стало відомо сьогодні, Сергій Дібров розмістив на своїй сторінці Facebook пост, де повідомив, що суд неналежно сповістив його про час судового засідання. Одеський окружний адміністративний суд вважає доцільним прокоментувати цю обставину.

Секретар судового засідання, за участі якої проходив розгляд справи, повідомила, що у розписці, підписаній Сергієм Дібровим, вказано час «12.00». Як учасник адміністративного процесу, Сергій Дібров може ознайомитися з матеріалами справи і переконатися у відповідності інформації на сайті суду інформації, вказаній у розписці.

Зазначаємо, що Сергій Дібров був присутній у судовому засіданні у визначений час.

Прес – секретар ООАС

048-705-57-83