flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату бере участь у семінарі "Викладацька досконалість в судовому адмініструванні"

22 лютого 2016, 13:51

Відсьогодні та протягом п’яти днів у Києві проходитиме семінар «Викладацька досконалість в судовому адмініструванні», участь у якому візьмуть тренери майбутньої навчальної програми з питань судового адміністрування. Одним з них є керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Ольга Пасічник, яка вже у березні викладатиме курс «Освіта, професійне навчання і розвиток».

Наразі ж розпочато перший день семінару, темою якого стала структура та принципи планування навчальної програми. Із вступним словом звернулись до учасників заступник голови Державної судової адміністрації Людмила Гізатуліна, ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук та керівник проекту USAID «Справедливе правосуддя» Девід Вон, які підкреслили зв’язок педагогічного розвитку з вдосконаленням судів.

Викладачі Університету штату Мічиган Морін Коннер, Тім Діббл та Джен Буч уже провели свої перші лекції та визначили навчальні цілі та мету викладання судового адміністрування. Увечері учасники виконуватимуть практичні завдання, спрямовані на вироблення комунікативних навичок, а пізніше – ознайомляться з принципами планування навчальної програми.

Завтра учасники обговорять управління кадрами, рухом справ та зв’язками з громадськістю у судах. Останні дні планують присвятити практиці з викладання, під час якої майбутніх тренерів вчитимуть розробляти курси та проводити лекції.