flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив розгляд справи щодо Затоки

01 грудня 2016, 18:28
 
29 листопада 2016, 17:42

«Нове правосуддя» об’єднує громадськість та суди

 

Сьогодні Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи (№815/5876/16) за позовом Барановської Г.Б щодо оскарження висновку комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Департаменту Державної реєстрації Міністерства юстиції України та Наказу Міністерства юстиції України, якими скасовано реєстрацію позивача в якості керівника та підписанта Затоківської селищної ради Білгород-Дністровської міської ради Одеської області.

У судовому засіданні від представника позивача Барановської Б.Г. надійшли клопотання про витребування письмових доказів від Виконавчого комітету Білгород- Дністровської міської ради та Міністерства юстиції України, на підставі яких було прийнято оскаржувані документи.

З метою всебічного, повного та об'єктивного розгляду всіх обставин справи, які мають значення для вирішення спору, суд задовольнив дані клопотання а також клопотання представника позивача про зупинення провадження по справі та встановив строк для надання вказаних доказів.

Наступне судове засідання відбудеться 12 грудня 2016 року о 11.00.

Крім того, суд звернув увагу представників сторін на необхідність забезпечення особистої участі у судовому засіданні позивачки Барановської Г.Б. та третьої особи Вернигори Н.В.

У зв’язку з високим суспільним резонансом, що виник навколо даної справи, та задля фіксування можливих фактів неправомірного тиску на суддів з боку учасників судового процесу та інших осіб, а також забезпечення об’єктивного висвітлення судового розгляду, в Одеському окружному адміністративному суді здійснюється незалежний громадський моніторинг даного судового процесу Громадською організацією «Спілка юристів Одеської області».