flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови ООАС відвідав виставку робіт дітей з особливими потребами

16 грудня 2016, 14:28
 
16 грудня 2016, 14:23

Привітання з нагоди призначення суддею

 

Вчора всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» проводила регіональну виставку творчих робіт дітей з особливими потребами, що приурочена до Дня правосуддя. Разом з організаторами відкрив виставку та подякував юним митцям заступник голови Одеського окружного адміністративного суду Ігор Завальнюк.

 

Основною метою проведення заходу стало висвітлення творчого потенціалу, сили та успішності дітей з особливими потребами.

Під час виставки вихованці семи інтернатів представили різноманітні вокальні, музичні та артистичні номери. Діти дивували оригінальними й неповторними виробами ручної роботи, які доводять, що джерело творчості справжніх талантів – невичерпне. Також вражали різноманітністю прикраси з бісеру, сувеніри, твори живопису, в’язані вироби та роботи декоративного розпису.

Маємо надію, що подібні заходи обов’язково приведуть до вирішення проблем, які виникають в житті дітей з особливими потребами, привернуть увагу громадськості до питання сприяння їх творчому, духовному, інтелектуальному розвитку.