flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС залучив спеціаліста по справі щодо скасування запису про реєстрацію секретаря Затоки

11 січня 2017, 13:28
 
11 січня 2017, 09:37

Увага! (Інформація щодо прийому документів у період складних погодних умов)

 

11 січня 2017 року Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи за позовом Барановської Г.Б. до державного реєстратора Сватівської районної державної адміністрації Луганської області, т.в.о. Затоківського селищного голови – секретаря Затоківської селищної ради – Вернигори Н.В., третя особа, яка не заявляє самостійних вимог - Затоківська селищна рада Білгород – Дністровської міської ради Одеської області про визнання протиправними та скасування реєстраційних дій.

Від представника Затоківської селищної ради Білгород-Дністровської міської ради Одеської області надійшло клопотання про перенесення розгляду справи через неможливість дістатися до будівлі суду через погодні умови, та від представника т.в.о. Затоківського селищного голови - секретаря Затоківської селищної ради Вернигори Наталії Вікторівни надійшло клопотання про відкладення розгляду справи через неможливість бути присутнім на судовому засіданні у зв’язку з тяжким станом здоров’я, але ніяких доказів не було надано, тому суд ухвалив продовжити розгляд справи.

Під час судового засідання суд ухвалив приєднати до матеріалів справи лист, що надійшов від Міністерства юстиції України в особі Державного підприємства «Національні інформаційні системи» за запитом про надання належним чином завіреної копії матеріалів з електронної реєстраційної справи юридичної особи - Затоківської селищної ради Білгород - Дністровської міськради Одеської області про вчинені державними реєстраторами реєстраційні дії за 06 жовтня 2016 року. Але відповідь у листі Міністерства юстиції України не надає необхідних даних, тому суд ухвалив витребувати від Виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради Одеської області матеріали зазначеної в електронній формі реєстраційної справи у вигляді роздруківки або скріншоту.

Для забезпечення всебічного розгляду справи суд ухвалив залучити до участі в судовому засіданні та допитати в якості спеціаліста представника Управління державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Головного територіального управління юстиції у Одеській області та зупинив провадження за клопотанням представника позивача.

Наступне судове засідання відбудеться 20 січня в 11:30 год.