flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС оголосив перерву по справі щодо зонування Одеси

25 січня 2017, 11:00
 
20 січня 2017, 16:40

ООАС витребував докази від МінЮсту по справі щодо скасування запису про реєстрацію секретаря Затоки

 

25 січня Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи за позовом Громадської організації «Спілка юристів Одеської області» до Одеської міської ради, Державної екологічної інспекції Північно-західного регіону Чорного моря про визнання незаконним та скасування рішення від 19.10.2016 року № 1316-УІІ «Про затвердження плану зонування території (зонінгу) м. Одеси», визнання протиправною бездіяльності.

Під час судового засідання від представників відповідачів надійшли клопотання про приєднання до матеріалів справи заперечення з додатками. Також від представника відповідача Одеської міської ради надійшло клопотання про залучення до участі у справі Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача, обґрунтовуючи тим, що рішення по справі може вплинути на їх права,свободи, інтереси або обов’язки, адже саме Управління здійснювало розробку плану щодо зонування Одеси.

З метою всебічного, повного та об'єктивного розгляду всіх обставин справи, які мають значення для вирішення спору, суд задовольнив дані клопотання та оголосив перерву до 10:00 8 лютого 2017 року.