flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС зупинив провадження по справі щодо зонування Одеси для надання додаткових доказів

08 лютого 2017, 15:15
 
08 лютого 2017, 13:11

Судові розпорядники ООАС підвищують професійну майстерність

 

8 лютого Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи за позовом Громадської організації «Спілка юристів Одеської області» до Одеської міської ради, Державної екологічної інспекції Північно-західного регіону Чорного моря, третя особа, що не заявляє самостійних вимог - Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення від 19.10.2016 року № 1316-УІІ «Про затвердження плану зонування території (зонінгу) м. Одеси», визнання протиправною бездіяльності.

Під час судового засідання від представника громадської організації «Спілка юристів Одеської області» надійшло клопотання про приєднання до матеріалів справи письмових пояснень на заперечення Одеської міської ради та Державної екологічної інспекції Північно-західного регіону Чорного моря.

Суд задовольнив дане клопотання, перейшов до розгляду справи по суті та дослідив докази. Після чого від представника відповідача - Одеської міської ради надійшло клопотання про зупинення провадження для надання додаткових доказів на підтвердження своєї позиції.

Наступне судове засідання відбудеться 28 лютого о 12:00 год.