flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект Twinning: Міжнародна конференція з IT-технологій

04 червня 2013, 16:34

            4 та 5 червня 2013 року у Вищому адміністративному суді України в рамках Проекту ЄС-Twinning за участю України, Франції, Литви та Швеції «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів України» проходить Міжнародна конференція з IT-технологій  в адміністративних судах.

Конференція присвячена обговоренню стратегічного плану, розробленого в рамках співробітництва ВАСУ-Twinning з відповідними партнерами, дослідженню взаємозв‘язку між запровадженням інформаційних технологій в адміністративній юстиції та загальною концепцією інформатизації в Україні та обговоренню моделей модернізації робочих процесів в адміністративному судочинстві з точки зору впровадження передових сучасних технологій.

          В заході запланована участь міжнародних експертів - Голови Верховного адміністративного суду Литви Річардаса Пілічаускаса,  помічника з особливих питань Генерального секретаря Державної ради Франції, Селін Гібе, Голови судової палати Апеляційного адміністративного суду м. Гетеборг (Швеція) Гьорана Бодіна, а також українських спеціалістів в галузі IТ-технологій (керівників найбільших підприємств, що займаються розробкою інформаційних систем для судової влади) та судових адміністраторів. Зокрема, до участі в конференції в якості доповідача запрошено керівника апарату Одеського окружного адміністративного суду Пасічник Ольгу Юріївну.  

            В ході свого виступу Пасічник О.Ю. планує доповісти учасникам конференції про досвід впровадження інформаційних технологій в Одеському окружному адміністративному суді.