flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Активне дозвілля успішних працівників ООАС

29 березня 2017, 14:07
 
28 березня 2017, 11:03

ООАС повторно витребував докази по справі щодо багатоквартирного будинку «Вільямса 59-К»

 

Нещодавно в Одесі пройшов турнір з більярду серед суддів, прокурорів, адвокатів та їх помічників. Дводенний більярдний марафон зібрав за зеленими столами шанувальників гри з юридичними дипломами. Так, турнір відчинив свої двері для 26 гравців різного рівня підготовки, серед яких були і судді, прокурори і адвокати з Одеси і області, а також колеги з інших регіонів.

Одеський окружний адміністративний суд представляв помічник судді Антон Музика.

Перший ігровий день розпочався урочистим відкриттям і жеребкуванням та тривав до пізньої ночі. В залі панувала дружня атмосфера, але ж відчувався спортивний азарт. За регламентом змагань в перший день учасники провели зустрічі, за результатами яких визначилася п’ятірка кращих, до якої увійшов й представник ООАС.

Наступного дня учасники визначали, хто серед них кращий. Майстерність гравців була близькою до професійного більярдного спорту. До останнього не можна було зрозуміти, хто лідирує в поєдинку. Перевага переходило по черзі то до одного гравця, то до іншого. Після запеклої боротьби Антон Музика посів п’яте місце у турнірній таблиці.

Колектив Одеського окружного адміністративного суду вітає Антона Музику з високим результатом, а також всіх призерів і учасників турніру. Бажаємо подальших успіхів як у спортивних змаганнях так і в професійній діяльності!