flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект Twinning: підготовка майбутніх тренерів

23 квітня 2013, 10:13
            В рамках реалізації проекту Twinning “Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні», з 15 по 22 квітня 2013 року в місті Києві у Вищому адміністартивному суді України відбувся семінар для суддів на темуМетодика викладання  у сфері адміністративного судочинства».

Мета даного заходу – підготувати майбутніх тренерів, які в подальшому будуть проводити навчальні семінари та тренінги з суддями адміністративних судів. В якості тренерів участь в зазначеному заході взяли Радник Голови Верховного адміністративного суду Литви Сальвія Кавальне, старший суддя Апеляційного адміністративного суду м.Париж Тіматі Паріс, консультант з питань навчання Національної судової адміністрації Швеції Анна Крістіна Санделін. 

З період навчання майбутні тренери опанували різноманітні стилі навчання та викладання, керування дискусіями, ознайомилися із стандартами управління якістю діяльності судів, керівними принципами управління часом при відправленні правосуддя, а також особливості реалізації лідерських якостей в процесі побудови зовнішніх та внутрішніх відносин у суді.

Від Одеського окружного адміністративного суду підготовку та сертифікацію за тренерською програмою для суддів "Методика викладання у сфері адміністративного судочинства" пройшла заступник Голови суду Катаєва Елла Валеріївна.