flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС залучив другого відповідача по справі щодо багатоквартирного будинку «Вільямса 59-К»

06 квітня 2017, 14:15
 
31 березня 2017, 17:20

Сумлінне виконання обов’язків -запорука успішності секретаря

 

Сьогодні Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи за позовом Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вільямса 59-К» до Головного територіального управління юстиції в Одеській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Д.О.М.» про визнання протиправними та скасування рішень державних реєстраторів про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

У судовому засіданні суд задовольнив клопотання представника позивача про витребування технічного паспорту в повному обсязі станом на 2012 рік по багатоквартирному будинку «Вільямса 59-К» від Комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації».

Окрім того, від представника відповідача надійшло клопотання про заміну неналежної сторони-відповідача. Дане клопотання суд задовольнив частково – залучив у якості другого відповідача державного реєстратора Антінескул Ю.В., яка відповідно здійснювала реєстрацію прав та обтяжень.

За клопотанням представника ТОВ «Будівельна компанія «Д.О.М.» суд зупинив провадження по справі та надав час для ознайомлення з матеріалами, які надійшли від Одеського проектного інституту по проектуванню житлового та цивільного проектно-кошторисної документації будинку «Вільямса 59-К».

Наступне судове засідання відбудеться 13 квітня о 09:30 год.