flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС дбає про підвищення кваліфікації суддів Одеського регіону

07 квітня 2017, 10:46
 
06 квітня 2017, 16:21

Судді ООАС обговорили майбутні новели адмінсудочинства в податкових спорах

 

Останнім часом істотно збільшилась не тільки кількість симптомів, але і збільшився перелік професій, представники яких схильні до небезпечного синдрому вигорання. До нього здебільшого належать працівники дуже важливої системи професій «людина-людина».

З метою запобігання професійним ризикам у діяльності судів сьогодні в Одеському окружному адміністративному суді проводиться семінар на тему: «Психо-педагогічні техніки розвитку навичок саморегуляції і профілактики емоційного вигорання у професійній діяльності суддів».

У навчанні беруть участь судді Одеського окружного адміністративного суду – Ярослава Балан, Олег Білостоцький, Оксана Вовченко, Едуард Іванов, Олена Левчук, Олена Соколенко, Олег Стеценко, Нінель Потоцька, Маргарита Цховребова та Людмила Юхтенко.

Разом із викладачами – досвідченою суддею Одеського апеляційного адміністративного суду, кандидата юридичних наук Ларисою Зуєвою та професором кафедри політології Одеського національного політехнічного університету, директором навчально-консультаційного центру “Педагогічна майтерність”, доктором педагогічних наук Аллою Семеновою присутні розглянуть основи техніки саморегуляції.

Навчальний день буде поділо на три змістовні модулі.

Перший модуль буде присвячений психопедагогічній техніці як передумові професійної майстерності судді. Саме Лариса Зуєва зосередить увагу правників на професійно-особистісних якостях суддів.

Наступний модуль стосуватиметься зовнішніх та внутрішніх технік розвитку навичок саморегуляції і профілактики емоційного вигоряння у професійній діяльності суддів. Під час даного модулю учасники візьмуть участь у інтерактивних та рольових іграх, направлених на розвиток комунікативних та корпоративних якостей.

Крім того, для слухачів будуть проведені практичні завдання та вправи на діагностику та розвиток умінь застосовувати невербальні техніки саморегуляції емоційних станів, налаштування на професійну діяльність.

По завершенню заходу учасники отримають не лише сертифікати Національної школи суддів України, а й практичні навички для запобігання професійним ризикам та професійної підтримки на робочому місці.

Бажаємо всім учасникам ефективної, результативної та продуктивної участі!