flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів випускникам пілотного курсу навчальної Програми з питань судового адміністрування

14 червня 2013, 12:08

            Нещодавно завершилася реалізація першої навчальної програми з питань судового адміністрування, організована Державною судовою адміністрацією України у партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» та участі Університету штату Мічиган (США).

Для участі в даній програмі було відібрано на конкурсних засадах 40 учасників, серед яких, зокрема, керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Пасічник Ольга Юріївна.

В процесі навчальної сесії слухачі програми з судового адміністрування пройшли підготовку з багатьох напрямків управлінської освіти – управління процесом проходження справ; управління кадрами; цілі та обов’язки судів; управління інформаційними технологіями; лідерство, ресурси, бюджет і фінансування; зв’язки суддів з громадськістю; освіта, практичне навчання та розвиток; основні компоненти суду, формування бачення і стратегічне планування. Підсумковим етапом навчальної програми стала розробка кожним з учасників власного проекту з вдосконалення роботи суду на основі отриманих знань та навичок.

12 червня 2013 року в м. Києві у конференц-залі готелю «Президент» відбулося урочисте вручення учасникам, що успішно пройшли навчання за Програмою, сертифікатів Університету штату Мічиган (США) та Національної школи суддів України.

Колектив Одеського окружного адміністративного суду щиро вітає Пасічник Ольгу Юріївну з отриманими результатами та бажає подальших професійних успіхів.

Впевнені, що впровадження даного проекту стане ще одним ефективним кроком на шляху вдосконалення роботи судової системи України.