flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови ООАС вивчає новітні методи врегулювання спорів

19 вересня 2017, 15:26

   19 та 20 вересня заступник голови Одеського окружного адміністративного суду Елла Катаєва бере участь в роботі конференції “Суди і вирішення спорів в режимі онлайн: покращення доступу до правосуддя в Україні”.

   Захід має на меті ознайомлення суддів, адвокатів, медіаторів, представників органів державної влади, суддівського самоврядування та  громадянського суспільства з можливостями врегулювання спорів онлайн.

   Конференція покликана популяризувати засіб онлайн-врегулювання, як такий, що сприяє швидкому вирішенню спорів, зменшенню завантаженості судів і підвищенню задоволеності сторін результатами вирішення спору.

   Під час заходу експерти з Канади,Європи та США окреслять історію розвитку онлайн врегулювання спорів, його переваги, обмеження та нові кращі практики його застосування у звичайних середовищах альтернативних методів вирішення спорів та у традиційних судових органах.

   Конференція  організована Програмою реформування сектору юстиції USAID "Нове правосуддя". Крім того, дізнатись більше про вирішення спорів в режимі онлайн можна переглянувши відео конференції.