flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діалог суду із приватною і державною виконавчими службами

26 грудня 2017, 14:40

   

 

   Сьогодні, 26 грудня в Одеському окружному адміністративному суді відбувся круглий стіл на тему «Реформа системи виконання рішень, виклики та перспективи». Учасники заходу обговорили шляхи покращення взаємодії державної виконавчої служби та суду, вплив запровадження інституту приватних виконавців на ефективність примусового виконання рішень. Юристи не оминули увагою сучасний стан державної системи виконання судових рішень та проблемні питання цієї сфери. 

 

 

 

 

 

   До правової дискусії приєднались представники неурядових організацій, державні та приватні виконавці, адвокати та судді. В якості спікерів виступили: голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук, судді Любов Токмілова, Ігор Завальнюк та Людмила Юхтенко. Учасники круглого столу обмінялись професійним досвідом та подискутували щодо проблемних питань з тематики заходу.

   Захід проведено у співпраці з Благодійною організацією "Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги" за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.