flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ООАС оскаржують право власності на житловий будинок ПАТ «Одеська кіностудія»

27 грудня 2017, 10:56

    (Прес-анонс)

    15 січня 2018 року відбудеться розгляд справи за позовом сім’ї  Риженків до Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції Одеської області і Приморської районної адміністрації Одеської міської ради, за участю третіх осіб – Приватного акціонерного товариства «Одеська кіностудія» та Фонду державного майна України.  Справа стосується житлового будинку (гуртожитку), який знаходиться за адресою бульвар Французький, будинок 33-а, в якому мешкають позивачі. Будинок належить ПАТ «Одеська кіностудія».

     У позові йдеться про скасування розпорядження Приморської районної адміністрації від 12.05.2014 року «Про можливість зміни функціонального призначення гуртожитку під житловий будинок»; скасування рішення державного реєстратора прав на нерухоме майно про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, а також визнання недійсним свідоцтва про право власності на зазначений  житловий будинок, виданий  Приватному акціонерному товариству «Одеська кіностудія».

    Позивачі мотивують свої вимоги тим, що, на їхню думку, рішення прийняті відповідачами з порушенням вимог законодавства та не відповідають дійсним обставинам. Наразі справа №815/6748/17 прийнята до розгляду та відкрито загальне позовне провадження. Підготовче судове засідання призначено на 15.01.201в, об 11.00 в приміщенні ООАС.