flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! (Інформація щодо прийому документів у період складних погодних умов)

16 січня 2018, 12:58

Шановні відвідувачі!

   Згідно з прогнозом Гідрометцентру у найближчі 1-2 години по Одесі і області сніг досягне критерію "сильний". Очікується налипання мокрого снігу. До кінця доби збережетеся вітер східний 15-20 м / с.

   У зв'язку зі складними погодними умовами одеська мерія звертається до жителів міста з проханням без нагальної потреби не виїжджати на особистому автотранспорті на вулиці міста. Також, для забезпечення безперешкодного проїзду комунального транспорту, задіяного в ліквідації снігових заметів, не залишати особистий транспорт на трамвайних коліях, магістральних вулицях і зупинках громадського транспорту.

   Якщо Вам потрібно подати документи до канцелярії суду, але через складні погодні умови Вам буде важко дістатися до нашої будівлі, Ви можете надіслати їх електронною поштою на адресу inbox@adm.od.court.gov.ua (усі документи крім позовних заяв), а також на факсовий номер телефону 048-705-57-52.

   Будь ласка, зазначте номер справи у темі листа. Потім, у зручний для вас час, Ви зможете занести оригінали. Документи, надіслані електронною поштою, будуть вважатися поданими у належний строк.

   Телефонуйте у разі виникнення додаткових питань 048-705-57-83, 705-57-88, 705-57-54, або пишіть нам у Facebook.

   Бережіть себе!

   З повагою керівництво суду