flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Україні стартувала спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді

26 березня 2018, 18:04

Сьогодні, 26 березня 2018 року, в Україні розпочато спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді. Підготовка помічників суддів, які беруть участь у доборі на посаду судді, проводитиметься Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України, що знаходиться в адміністративній будівлі Одеського апеляційного господарського суду.

З початком проходження спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді привітали ректор Національної школи суддів України Микола Васильович Оніщук,  директор Одеського регіонального відділення Валерій Петрович  Левеннць, проректора з науково-дослідної роботи Національної школи суддів України Наталія Георгіївна Шукліна, голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Станіславівна Богацька, а також судді-тренери Одеського окружного адміністративного суду Людмила Романівна Юхтенко та Оксана Ярославівна Бойко.

        

Нагадаємо, що спеціальну підготовку за новими стандартами проходитимуть 282 кандидати, що мають щонайменше трирічний досвід роботи на посаді помічника судді. 

Головне завдання спеціальної підготовки - допомогти кандидатам розвинути відповідні якості та набути професійних знань, умінь і навичок, необхідних для належного виконання суддівських повноважень.

Спецпідготовка організована за єдиною уніфікованою програмою та проводиться одночасно в чотирьох локаціях: містах Києві, Львові, Одесі, Харкові.

Більш детальна інформація за посиланням