flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському окружному адміністративному суді відбулося засідання «Одеського правового клубу»

03 травня 2018, 17:22

   Напередодні травневих свят в ООАС  за ініціативи Голови суду Олега Глуханчука відбулося чергове засідання «Одеського правового клубу».

    Члени клубу, серед яких судді, адвокати, юристи, громадськість та представники ЗМІ, разом із суддею-спікером ООАС Ігорем Завальнюком, а також в.о. керівника апарату суду Надією Бойко обговорили історію та перспективи адміністративних процедур в Україні, а також можливості розробки нормативних актів на місцевому рівні щодо оренди комунальної власності.

    Як повідомляє odessamedia.net,  члени клубу підтримали пропозицію про підготовку проекту рішення про внесення зміни до Положення про порядок проведення конкурсу на право укладення оренди будівель (споруд, приміщень), які є комунальною власністю. За результатами засідання створено робочу групу, яка і надасть розроблений проект для подальшої передачі до Одеської міської ради для обговорення та затвердження.

   Зазначимо, що налагодження взаємодії із правозахисниками та громадськістю завжди залишається серед пріоритетних напрямків організаційної діяльності Одеського окружного адміністративного суду.