flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд відвідали студенти!

17 травня 2018, 12:38

  16 травня 2018 року Одеський окружний адміністративний суд відвідали студенти-магістри судово-адміністративного факультету Національного університету «Одеська юридична академія». Під час екскурсії майбутні юристи дізналися багато цікавої та корисної інформації, а також отримали відповіді на свої запитання від в.о. керівника апарату суду Надії Бойко та юрисконсульта суду, к.ю.н. Яніни Грабової. 

  Також студенти отримали можливість відвідати реальне судове засідання під час розгляду справи суддею Одеського окружного адміністративного суду Оксаною Бойко.  Після слухання адміністративної справи майбутні правники перемістилися до конференц-зали суду, де переглянули відеофільм про історію створення суду та формування адміністративної юстиції в Україні.

  Екскурсія відремонтованими приміщеннями суду, зручне та якісне технічне оснащення робочих місць працівників, «жива» фото-стіна інформаційного центру суду – все це та багато іншого залишило приємні враження у майбутніх правників від проведеного часу в суді та викликало бажання у подальшому приєднатися до команди дружнього колективу Одеського окружного адміністративного суду.  

  Завершилася зустріч зі студентами традиційними фото на згадку про візит.