flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники ООАС взяли участь у конференції «Електронне судочинство - нове обличчя правосуддя»

21 травня 2018, 11:14

 19 травня 2018 року представники Одеського окружного адміністративного суду в.о. керівника апарату суду Надія Бойко та прес-секретар суду Ольга Косолап взяли участь у науково-практичній конференції «Електронне судочинство - нове обличчя правосуддя».


  У заході взяли участь більше двохсот представників юридичної спільноти з усієї України, серед яких судді Верховного Суду, члени Вищої Ради правосуддя, голови місцевих та апеляційних судів, адвокати та науковці, представники прокуратури та управління юстиції.
  Зустріч розпочалася з відеозвіту про перебіг навчання в рамках грантового проекту «Запровадження інформаційних технологій в судочинстві та заповнення інформаційних прогалин у співпраці судової системи та суспільства».

Програма заходу складалася з 4 сесій:

1.Презентація результатів впровадження електронного судочинства в Київському районному суді міста Одеси.
2. Перспективи використання переваг і опцій електронного судочинства Верховним Судом.
3. Роль Вищої Ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України,Державної судової адміністрації України, Ради суддів України у запровадженніелектронного судочинства та дієвої комунікації.
4. Результати запровадження електронного документообігу в судах України.

Захід організовано ГО «Асоціація слідчих суддів України» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Нове правосуддя».