flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво ООАС бере участь у семінарі «Зміцнення управлінської команди»

12 червня 2018, 16:04

    Заступник голови суду Елла Катаєва та керівник апарату суду Ольга Пасічник беруть участь у семінарі «Зміцнення управлінської команди», присвяченому укріпленню управлінських стосунків між головою суду і керівником апарату суду.

 

          

«Ця пілотна програма розроблена і проводиться за участі Університету штату Мічиган (США), який має понад 20 років досвіду навчання з різних аспектів управління роботою суду. Впевнений, що 18 управлінських команд, які беруть у ній участь, отримають цікавий і корисний досвід і спільно напрацюють нові ідеї щодо удосконалення судового адміністрування» - зазначив Девід Майкл Вон, керівник Програми USAID «Нове правосуддя».

         


      Учасники семінару зі всієї України протягом трьох днів вдосконалюватимуть навички формування і зміцнення управлінських команд у судах, визначатимуть місію і завдання суду, а також роль інновацій для їх досягнення.
    Захід організовано в рамках програми USAID «Нове правосуддя» спільно з Національною школою суддів України та Державною судовою адміністрацією України.