flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді з усієї України відвідали Одеський окружний адміністративний суд

15 червня 2018, 12:54

  В рамках візиту до Одеси голови та керівники апаратів судів України ознайомилися з роботою Одеського окружного адміністративного суду, його модернізацією і обмінялися досвідом з колегами.

   Одеський окружний адміністративний суд, під керівництвом голови Олега Глуханчука, є прикладом сучасного облаштування та якості організації роботи для багатьох судів. Сьогодні територія суду значно розширена, на ній розміщуються не тільки зали засідань для 33 суддів, а й кабінети, конферец-зал, кімната для адвокатів, зала для спілкування зі ЗМІ та громадськістю, їдальня та місця для відпочинку.

   Екскурсію приміщенням суду провели керівник апарату Ольга Пасічник та її заступник Надія Бойко. Делегація суддів з різних регіонів України оглянула відремонтовані, обладнані приміщення, щоб досвід одеського суду впровадити у себе. Керівництво суду відзначило, що зміни в суді такого масштабу були б неможливі без активної підтримки Державної судової адміністрації України на чолі з Холоднюком Зеновієм Васильовичем.

  При вході на першому поверсі суду розташований інформаційний центр, де кожен може отримати необхідну для нього інформацію. Просторі фойє, місця відпочинку розташовують до комфорту. Для людей з інвалідністю зроблені спеціальні вбиральні.Також в суді розширені приміщення для архіву, в який за інформацією звертається чимало громадян. Встановлено охорона. У суді триває міжнародна співпраця і виконання ряду проектів, покликаних поліпшити судову систему для зручності громадян і вершителів закону.

  Гості поділилися враженнями від відвідування суду. «Другий рік поспіль відвідуючи суд я бачу як він перетворюється, поліпшується. Спостерігаючи такі трансформації, я розумію скільки сил і праці вкладено керівництвом, головою суду, а також відчувається, що це мотивовані люди, для яких робота є частиною їхнього життя », - зазначила заступник керівника апарату Полтавського районного суду Марина Кожедуб.

   Джерело інформації