flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВАСУ відбувається семінар з питань лідерства та методів управління

12 вересня 2013, 17:06

Цими днями у Вищому адміністративному суді України проводиться регіональний семінар з питань лідерства, методів управління та адміністративного судочинства. Вітчизняні тренери за підтримки експерта з країни-члена ЄС судді Верховного адміністративного суду Литви Віргіліуса Валанчуса протягом двох днів навчатимуть керівників судів, суддів та працівників апаратів тонкощам ефективного керівництва.

 

Своїм досвідом управління колективом з учасниками ділиться керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Ольга Пасічник. Тренер виступила з презентацією на тему «Лідерство: важливість лідерських навичок для керівників судів. Визначення Ваших ознак лідерства, стилю лідерства, формування лідерських навичок» і представила власні методичні розробки та практичні матеріали для обговорення у робочих групах.

 

Слід зазначити, що Ольга Юріївна є випускником першої навчальної програми з питань судового адміністрування, організованої Державною судовою адміністрацією України у партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» та участі Університету штату Мічиган (США).

(зліва Ольга Пасічник, справа Інна Грищук )

Також  у навчаннях бере участь головний спеціаліст ООАС Олена Асауляк. Вказаний захід проводиться в рамках реалізації компоненту C проекту Twinning «Підвищення спроможності у проведенні навчання для потреб методичної допомоги у сфері адміністративного судочинства».