flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День юриста в ООАС

08 жовтня 2018, 15:11

   Сьогодні, 8 жовтня в Одеському окружному адміністративному суді відбулася святкова нарада з нагоди відзначення Дня юриста в Україні. Голова суду Олег Глуханчук  звернувся до колективу суду з урочистим привітанням та зазначив, що День юриста – не просто професійне свято, а свято людей, які свідомо обрали юридичну професію, а служіння іншим, захист їх прав та інтересів визначили пріоритетами свого професійного життя.

  Також голова суду вручив працівникам апарату суду Почесні грамоти голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова за зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю у системі адміністративного судочинства, а також Почесні грамоти міського голови Геннадія Труханова за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі досягнення у професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста.

   Олег Глуханчук побажав працівникам суду не зупинятися на своїх досягненнях,   бути завжди впевненими у власних силах, міцного здоров’я та підкорення нових вершин!