flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проводиться опитування відвідувачів щодо якості функціонування Одеського окружного адміністративного суду

22 жовтня 2013, 17:50

 

Вибіркове опитування щодо якості функціонування Одеського

окружного адміністративного суду

 

 

Якою суспільство бачить судову владу?

Розглядаючи сучасне українське суспільство з точки зору пануючих у ньому установок, слід відзначити досить значний вплив на свідомість громадян установок, отриманих з минулого радянського періоду. Саме вони сформували суспільство трьох «не» - незадоволення, негативізму і недовіри.

Це стосується передовсім ставлення до держави, її органів та їх ролі в суспільному житті. Ні для кого не секрет, що серед населення існують негативні стереотипи по відношенню до судової влади та її представників.

Одеський окружний адміністративний суд прагне до розвитку діалогу з відвідувачами задля кращого розуміння їх потреб, вдосконалення якості надання послуг. Саме тому, у рамках дипломного проекту керівника апарату Одеського окружного адміністративного суду Пасічник Ольги Юріївни – випускника Програми USAID з питань судового адміністрування, ми проводимо опитування відвідувачів суду.

Отримана інформація буде використана для розробки ефективних рекомендацій щодо покращення організації роботи суду.

Наша мета – змінити громадську думку, спонукати до підтримки і взаємодії з органами судової влади на основі позитивного сприйняття і довіри!

 

Дякуємо за співпрацю!