flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футбольна команда ООАС знову тріумфує у чемпіонаті

11 листопада 2013, 16:28

 

У пятницю (8 листопада) команда Одеського окружного адміністративного суду здобула чергову перемогу в Кубку «Феміди». На цей раз гравці ООАС екзаменували обєднану команду Приморського районного суду міста Одеси та територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

Вже з перших хвилин було помітно беззаперечне домінування на полі «адміністративників», яке на шостій хвилині зустрічі закріпив гол Артема Філімоненка. Притиснуваши суперника до своїх воріт, команда ООАС створила низку небезпечних моментів, які увінчались голом Костянтина Павлюка.

У другому таймі сценарій гри не змінився: тотальна превага у володінні мячем окружного суду. Після чергової, вдало розіграної комбінації, на 33-й хвилині матчу Павлюк оформив третє взяття воріт.

Потрібно віддати належне суперникам, які змогли організувати контратаку та відзначитися голом престижу на 37-й хвилині.

Як виявилось, берегти сили, забезпечивши результат, команда ООАС не стала. Атаки й далі одна за одною накочувались на ворота Приморського суду. Ефектну крапку у зустрічі поставив найкращий гравець матчу Костянтин Павлюк, який встановив остаточний рахунок на табло -  1-4.

Слід відзначити шалену підтримку колег-вболівальників, яка надихала наших гравців на видовищну гру та відмінний результат.

Вже у пятницю (11 листопада) розпочнеться наступний тур, у якому Одеський окружний адміністративний суд зійдеться у протистоянні з Малиновським районним судом міста Одеси.