flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС задовольнив позов Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про анулювання ліцензії телеканалу "АТВ"

13 листопада 2013, 15:35

Сьогодні у відкритому судовому засіданні колегією суддів Одеського окружного адміністративного суду розглянуто обєднану справу за позовами Товариства з обмеженою відповідальністю Телекомпанія «АТВ при Одеській національній академії зв`язку ім. О.С. Попова» (далі – ТОВ Телекомпанія "АТВ") до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про скасування рішення від 23 жовтня 2013 року «Про звернення до суду щодо анулювання ліцензій на мовлення» і Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення до ТОВ Телекомпанії "АТВ" «Про анулювання ліцензії на мовлення».

Заслухавши пояснення представників сторін та дослідивши наявні у справі письмові докази, суд постановив: у задоволенні адміністративного позову ТОВ Телекомпанія АТВ до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення відмовити у повному обсязі. Адміністративний позов Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення до ТОВ Телекомпанії "АТВ" задовольнити у повному обсязі.

Повний текст рішення буде виготовлено протягом пяти днів, ознайомитися з ним можна на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.