flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футбольне диво

18 листопада 2013, 12:27

Справжню сенсацію створила команда Одеського окружного адміністративного суду у пятничному матчі з командою Малиновського районного суду міста Одеси. Гра, яку по праву можна охрестити найзапеклішим протистоянням турніру, закінчилась результативною нічиєю 6-6.

Початок зустрічі для наших футболістів виявився, мяко кажучи, не надто вдалим. Впродовж десяти хвилин матчу супернику вдалося тричі вразити наші ворота. Незважаючи на загрозливе становище, команда окружного суду знайшла сили опанувати себе та дати відчайдушний бій противникам.

Вже на чотирнадцятій хвилині Артем Філімоненко відкрив лік голам «адміністативників». Суддя Вадим Андрухів вирішив «не оголошувати довгої перерви» і через хвилину подвоїв рахунок.

Втім, «малиновці», як виявилось, теж не ликом шиті, і під кінець першого тайму збільшили розрив до двох мячів: 2-4.

На другий тайм наша команда вийшла налаштованою дуже рішуче. Це й не дивно, адже за спиною - колектив вболівальників: кілька десятків сповнених надії поглядів, прикутих до подій, що розгортаються на полі. Тут, як то кажуть, відступати немає куди. І вони не відступили, а всіма силами пішли у наступ, який увінчався голом Філімоненка (28).

Та через кілька хвилин швидкісний прохід суперника змінює рахунок на 3-5. Не на жарт розлючена команда ООАС перехоплює ініціативу. «Наш щасливий номер 13» двічі поспіль вражає ворота противника і  таким чином відіграє стартовий гандикап у три мячі!  І хоч Малиновський повністю зосередився у власному штрафному майданчику, Костянтин Павлюк зміг пробити блокаду та вивести команду вперед.

На жаль, ми не втримали перевагу, і на останніх хвилинах районному суду вдалося зрівняти рахунок: 6-6 – справедливе завершення неймовірного протистояння, після якого хочеться сказати єдине: «Хлопці, дякуємо за красивий футбол!»

А вже менш ніж за тиждень на нас чекає матч ООАС з Господарським судом Одеської області. Вболіваємо разом!