flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святкуємо чергову перемогу

22 листопада 2013, 14:22

Крокуючи переможною ходою, команда Одеського окружного адміністративного суду перетнула екватор футбольного турніру, на цей раз обігравши Господарський суд Одеської області.

Незважаючи на те, що перший мяч залетів у ворота окружного суду, наш зірковий гравець Артем Філімоненко на шостій хвилині зумів відновити рівновагу. А далі голи рясним градом посипалися на  суперника.

Артем, демонструючи чудовий дриблінг, блискавично дістався до штрафного майданчика та відправив смугастого в сітку. Через кілька хвилин Віталій Щербан скористався моментом і записав своє імя до протоколу матчу, встановивши рахунок 3-1. Втім, по якімсь часі «господарникам» на контратаці вдалось відіграти другий мяч.

Під завісу першого тайму всюдисущий Філімоненко покарав нахабного суперника: 4-2.

Друга двадцятихвилинка розпочалася "голом з роздягальні" Костянтина Павлюка, який зняв усі питання про тріумфатора зустрічі. Проте азарт наших хлопців було вже не зупинити, і Вадим Андрухів змусив кіпера супротивників виносити з воріт шостий мяч.

Хоч часу залишилось зовсім мало, футболісти адміністративного суду влаштували справжній штурм воріт. Під відлік вболівальниками останніх секунд поєдинку, Артем Філімоненко потужним пострілом оформив каре. Цей неймовірний гол став окрасою всієї зустрічі. Браво, Артеме! Ось кого бракувало українській збірній у Франції! Ми пишаємось тобою!

У четвер (28 листопада) Одеський окружний адміністративний суд зійдеться з лідером чемпіонату Одеським апеляційним адміністративним судом. «Адміністративне дербі» обіцяє бути справжнім видовищем, тож підтримаймо свою команду!