flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському окружному адміністративному суді обрали заступників голови суду

24 квітня 2019, 13:00

23 квітня 2019 року відбулися збори суддів Одеського окружного адміністративного суду, на яких були обрані заступники голови суду.

Шляхом таємного голосування, абсолютною більшістю від кількості суддів, які працюють в суді, заступниками голови суду обрано суддів Радчука Анатолія Анатолійовича та Вовченко Оксану Андріївну.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» заступники голови суду обираються на посади строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

Довідково.

Радчук Анатолій Анатолійович здобув вищу освіту у Одеській національній юридичній академії за спеціальністю «правознавство». Працював на посадах бухгалтера, юрист-консультанта, начальника юридичного відділу, начальника юридичного управління, заступника генерального директора підприємств, з 2010 року судді Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим. З 2015 року - суддя Одеського окружного адміністративного суду.

Вовченко Оксана Андріївна закінчила Одеський національний університет ім. І.І.Мечникова за спеціальністю «правознавство» та Інститут підготовки професійних суддів Одеської національної юридичної академії за тією ж спеціальністю. Працювала на посадах юрисконсульта, консультанта, помічника прокурора, судді Южного міського суду Одеської області та з 2007 року обіймає посаду судді Одеського окружного адміністративного суду.