flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС розглядає позов стосовно Літнього театру

24 квітня 2019, 17:15

До Одеського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист», громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан», ОСОБА_1 до виконавчого комітету Одеської міської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: товариство з обмеженою відповідальністю «СТАР СТРОЙ ЮГ», товариство з обмеженою відповідальністю «Літній театр» про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №123 від 28.03.2019 року «Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси».

Одеський окружний адміністративний суд (головуючий суддя - Стефанов С.О.), ухвалою суду від 18 квітня 2019 року відкрив провадження в адміністративній справі та прийняв рішення про розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Судом з метою забезпечення всебічного та об’єктивного розгляду справи прийняті ухвали щодо витребування доказів, а саме: у виконавчого комітету Одеської міської ради; у Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради; у Міністерства культури і туризму України; у Одеської обласної державної адміністрації. Судом також встановлено строк для надання доказів – до 10 травня 2019 року.

Підготовче засідання по справі призначено на 10 травня 2019 року.