flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зіграно п’ятий тур Кубку «Феміди»

02 грудня 2013, 10:23

У четвер (28 листопада) на футбольному полі зійшлися гравці Одеського окружного адміністративного суду та Одеського апеляційного адміністративного суду.  Ми не тільки зустрічалися з лідером турніру, а й з товаришами по команді. Вже два роки поспіль обєднана команда Одеського апеляційного адміністративного округу є чемпіоном у рамках літнього «Кубку адміністративних судів України». Тому матч виявився прогнозовано важким.

Суперники вдало розпочали гру, забивши два швидкі голи. Це трохи вивело з рівноваги гравців окружного суду, за що ми поплатилися третім пропущеним мячем. Незважаючи на неймовірний пресинг противника, футболісти ООАС чинили гідний спротив. Точний удар Артема Філімоненка розпечатав ворота апеляційного суду. А далі події розгорталися з блискавичною швидкістю. Команди почергово атакували ворота, переходили із захисту в контр-атаку, вели напружену та рівну боротьбу. Дебютний гол у цьому чемпіонаті вдалось забити Олегу Гуньку. В другому таймі вболівальників неабияк потішив ефектний дубль від капітана команди Костянтина Павлюка, який до того ж святкував свій День народження.

У підсумку: 7-4 – команда Одеського окружного адміністративного суду  поступилась команді Одеського апеляційного адміністративного суду.

Варто згадати вболівальників, які так численно зібралися у фут-залі. Такої шаленої підтримки, мабуть, не бачили з початку чемпіонату. Працівники апаратів та судді бурхливо підтримували своїх колег. Тому висловлюємо подяку організаторам змагання, які дають можливість не тільки побачити яскраве футбольне дійство, а й ще більше згуртувати колектив.

Запрошуємо всіх прийти та підтримати свою команду у четвер у протистоянні Одеського окружного адміністративного суду з Суворівським районним судом міста Одеси.

Переможець – не той, що жодного разу не впав, а той, хто знайшов силу піднятись! Ми віримо у Вас, хлопці!