flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС продовжив розгляд справи за позовом громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист»

28 травня 2019, 14:23

28 травня 2019 року суд продовжив підготовче засідання по справі №420/2220/19 за позовом громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист», громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан», громадянина до виконавчого комітету Одеської міської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: товариство з обмеженою відповідальністю «СТАР СТРОЙ ЮГ», ТОВ «Літній театр», ТОВ «Міський літній театр» про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №123 від 28.03.2019 року «Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси».

Під час судового засідання суд долучив до матеріалів справи докази, які були витребувані у  Міністерства культури і туризму України, Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області, Департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради, комунального підприємства «Одеське міське проектно-виробниче бюро архітектури та містобудування».

Судом задоволено клопотання представника громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист» та Квасницькоі О.О. щодо відкладання розгляду справи у зв’язку з необхідністю ознайомлення з  доказами, які були приєднанні до матеріалів справи.

Наступне судове засідання призначене на 07.06.2019 року - 11 год. 00 хв., у залі №30.