flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС продовжив розгляд справи за позовом громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист»

07 червня 2019, 16:03

07 червня 2019 року суд продовжив підготовче засідання по справі №420/2220/19 за позовом громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист», громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан», громадянина до виконавчого комітету Одеської міської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: товариство з обмеженою відповідальністю «СТАР СТРОЙ ЮГ», ТОВ «Літній театр», ТОВ «Міський літній театр» про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №123 від 28.03.2019 року «Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси».

Судом розглянуто та задоволено клопотання представника громадської організації  «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» щодо залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів – Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації. Крім того, судом було розглянуто та відмовлено в задоволені  клопотання представника громадської організації «Одеська обласна організація «Зелений лист» та Квасницькоі О.О. щодо виклику свідків.

Суд ухвалив задовольнити клопотання громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан», та залучити до участі в справі Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації.

У зв’язку із залученням до участі у справі Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, судове засідання призначене на 18.06.2019 року - 10 год. 30 хв., у залі №30.