flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кубок «Феміди»: 6-й тур

09 грудня 2013, 18:37

У рамках шостого етапу футбольного турніру серед судових установ Одеської області, команда Одеського окружного адміністративного суду зіграла з командою Суворівського районного суду міста Одеси.

Два сильні суперники показали гідну боротьбу. Відкрив рахунок гравець адміністративного суду Олег Гунько.  Далі футболісти обох команд обмінювалися небезпечними атаками, та результат до кінця тайму залишився незмінним.

На перших хвилинах другого тайму супернику вдалось відновити рівновагу та навіть забити другий мяч. На це окружний суд відповів чудовою комбінацією, яку замкнув Олександр Рачков і встановив рахунок 2-2.

Через перебір фолів гравцями адміністративного суду, арбітр призначив десятиметровий удар, який був вдало реалізований «суворівцями». Саме цей момент став переломним у грі. Атаки градом сипалися на ворота суперника, але блискучі дії голкіпера щоразу рятували команду Суворівського районного суду міста Одеси від голу. Як не прикро констатувати, але зрадлива фортуна була не на нашому боці: 2-4  - закінчення зустрічі.

У фінальній грі, яка відбудеться у вівторок, Одеський окружний адміністративний суд позмагається за бронзу з Апеляційним судом Одеської області. Підтримаймо свою команду!