flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС поновив розгляд справи за позовом ТОВ «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ»

05 липня 2019, 11:50

2 липня  2019 р. відбулося підготовче засідання по справі № 420/1434/19 за позовом приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ” до Одеської міської ради, третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «БУДЛАЙФ ІНВЕСТ», про визнання протиправним та скасування рішення Одеської міської ради на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтованою площею 4,0000 га, за адресою: м. Одеса, вул. Бернардацці, 4/6, для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель санаторію з приміщеннями торгівельного призначення та громадського харчування”. За цією адресою знаходиться санаторій «Красні зорі».

У підготовчому засіданні суд розглянув клопотання  представника позивача, зокрема про витребування у приватних нотаріусів Незнайко Н.М., Марінової Л.С., Конрік Д.А., копії документів, які на думку представника позивача, можуть підтвердити протиправність оскарженого рішення.

Судом в задоволенні клопотання відмовлено, оскільки такі докази не стосуються юридичного спору по даній справі, так як означені представником позивача документи можуть або підтвердити або спростувати правосуб’єктність юридичної особи ТОВ «БУДЛАЙФ ІНВЕСТ», тобто здатність цієї особи мати цивільні права і обов’язки, що не може бути розглянуте адміністративним судом при вирішенні публічно-правового спору.

Також, судом розглянуто клопотання представника позивача про витребування з Одеської філії ДП «Національні інформаційні системи» витягу з єдиного реєстру довіреностей, в задоволені якого відмовлено з підстав, вказаних вище.

Наступне судове засідання призначене на 30.07.2019 року - 9 год. 30 хв.